Aragon Subaru Legacy Outback / Break kombi 2004 - 2009 (2000kg) vonóhorog

  • Aragon Subaru Legacy Outback / Break kombi 2004 - 2009 (2000kg)  vonóhorog 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#5620-E6003AV
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Aragon Subaru Legacy Outback / Break kombi 2004 - 2009 (2000kg) vonóhorog:

Ingyenes szállítás! Szállítás 7-10 munkanap alatt! A szükséges elektomos kiegészítőt külön kell megvásárolnod, külön termékként szerepel! A szükséges elektromos kiegészítőt vagy a -Vonóhorog tartozékok- vagy a -CAN BUS elektronika- menüpont alatt vagy az autótípusod saját kategóriájában (ahol a horgot is nézed) találod! A szállítás ingyenes! Műbizonylat, csavarok és az egyéb szerelékek járnak a vonóhoroghoz! Utánvéttel vagy előreutalással lehet a fizetés. Rendeld meg itt webáruházunkban (és Laci fel fog hívni a rendelés egyeztetése céljából) vagy érdeklődj elérhetőségeinken!

Aragon Subaru Legacy Outback / Break kombi 2004 - 2009 (2000kg) vonóhorog

Aragon vonóhorog:

Az Enganches Aragon spanyolországi vonóhorog gyártó. / és nyugodtan nevezhetjük ,,vonóhorog innovátornak'' is ugyanis nagyon gyorsan fejlesztenek a legújabb típusokhoz is vonóhorgokat, hamarabb mint több neves gyártó/ Vonóhorgaik méretpontosak a gyári helyekre illeszkednek milliméteres pontossággal. Négy féle fejszerkezeti megoldásuk van: a hagyományos két csavarral illeszkedik a vonógömb a vonóhídtestre, a haszongépjárműknél elterjedt talpas csavaros kivitel, a vízszintesen kivehető karos kivitel, valamint a legesztétikusabb megoldású függőlegesen levehető kulcsos kivitel. 2012-ben ünnepelte a gyári a 20. évfordulóját a Towcar Brand megteremtésével és a Zaragozai létesítményeink bővítésével. Ezenkívül a Spanyol Kereskedelmi Kamara a 2012-es Export-díjat a középvállalati kategóriába helyezte. 2014-ben az Enganches Aragon megkapta a Pilot 2014-es díjat, elismerve a kiválóságot a logisztikában. Ez a rangos díjazás a spanyol társaságnak a készletgazdálkodás javulását és a vontatmányok és közlekedési megoldások gyártására specializálódott vállalat eredményességét mutatja. Enganches Aragon díjat kapott a kkv-kategóriában. 2017 júniusában az Aragon Automotive Cluster (CAAR) elnyerte az Innovatív Kkv-díjat. Mint említettem, innovátornak számítanak a vonóhorog gyártásban, szinte a leggyorsabban jelennek meg a piacon a legújabb autókhoz a vonóhorgaik. Az Aragon vonóhorog termék képei csak a vonófejről van, de természetesen a vonóhíd és a csavarok is tartozéka minden készletnek, mint minden nálunk kapható más gyártó terméke esetében.

Segíthetek Neked?

Laci vagyok a Vonóhorog-bolt eladója, hívhatsz minden nap 08.00 - 17.00 - ig és minden kérdésedre választ adok... (Mindenkit visszahívunk, ha nem vennénk fel)
Hívj a 20/382-3676 telefonszámon és 5 perc alatt annyi hasznos infót kapsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan vonóhorgot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Aragon Subaru Legacy Outback / Break kombi 2004 - 2009 (2000kg) termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!