Autohak Fiat Bravo 1995 - 2001 (1400kg/75kg) vonóhorog

  • Autohak Fiat Bravo 1995 - 2001 (1400kg/75kg) vonóhorog 0
Ft-ot
spórolsz

Szeretnél egy ilyet?

Termékeink mérete miatt, sajnos nem megoldott a kiszállítás, ezért ha szeretnél egy ilyen elektromos járművet, akkor el kell jönnöd üzletünkbe Ceglédre és ott amellett, hogy kipróbálhatod bármelyik járművünket, meg is tudod ezeket vásárolni. (Vásárlás vagy próba előtt minden esetben érdeklődj a készletről az elérhetőségeinken.)

Kapcsolat
Cikkszám:
#2154-R10A
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

Autohak Fiat Bravo 1995 - 2001 (1400kg/75kg) vonóhorog:

Ingyenes szállítás! Szállítás 1-3 munkanap alatt! A szükséges elektomos kiegészítőt külön kell megvásárolnod, külön termékként szerepel! A szükséges elektromos kiegészítőt vagy a -Vonóhorog tartozékok- vagy a -CAN BUS elektronika- menüpont alatt vagy az autótípusod saját kategóriájában (ahol a horgot is nézed) találod! A szállítás ingyenes! Műbizonylat, csavarok és az egyéb szerelékek járnak a vonóhoroghoz! Utánvéttel vagy előreutalással lehet a fizetés. Rendeld meg itt webáruházunkban (és Laci fel fog hívni a rendelés egyeztetése céljából) vagy érdeklődj elérhetőségeinken!

Autohak Fiat Bravo 1995 - 2001 (1400kg/75kg) vonóhorog

Autohak vonóhorog:

Személy szerint bátran ajánlom a lengyel Autohak vonóhorog termékeit bárkinek, bármilyen autóra, nem fog csalódni. Rendszerint az autóra milliméter pontosan illeszkedő, igényes fejlett technológiájú festéssel rendelkező, és nem utolsósorban a kivehető vonógömbös vonóhorgok tartós, jó minőségű kivehetős mechanikával rendelkeznek. Az Auto-Hak cég 1976-os fennállása óta az egyik legnagyobb fejlődést produkálta az európai vonóhorog gyártók közül mind minőség, fejlesztés, és gyártási mennyiség -eladás terén. A nagy tapasztalattal rendelkező Auto-Hak gyár Kelet és Közép Európában vezető szerepet tölt be az eladott mennyiség tekintetében. Ez a tény nem véletlen, a vásárlók elégedettek és kezd kialakulni az utóbbi évtizedekben a bizalom és az elismertség az Autohak termékekkel szemben.

Segíthetek Neked?

Laci vagyok a Vonóhorog-bolt eladója, hívhatsz minden nap 08.00 - 17.00 - ig és minden kérdésedre választ adok... (Mindenkit visszahívunk, ha nem vennénk fel)
Hívj a 20/382-3676 telefonszámon és 5 perc alatt annyi hasznos infót kapsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan vonóhorgot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Autohak Fiat Bravo 1995 - 2001 (1400kg/75kg) termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!